Kom naar de Dijkwerkersdag 2024

Op 28 maart vindt de jaarlijkse Dijkwerkersdag plaats. In het vernieuwde NBC Congrescentrum in Nieuwegein staan we stil bij 10 jaar HWBP: we blikken terug, kijken naar de uitdagingen van nu en de toekomst. Samenwerken aan Kunstwerken organiseert tijdens de Dijkwerkersdag de workshop ‘Kunstwerken, ik doe het samen!’ In de workshop gaan we op zoek naar nieuwe ideeën om slim samen te werken aan de kunstwerkopgave. Denk en praat mee in deze interactieve workshop. Zet je vraag of aanbod (letterlijk) op de kaart, geef feedback op de vernieuwde website, luister naar ervaringsdeskundigen en doe mee met de zoektocht naar slimme samenwerkingsvormen.  

Binnen een uur ben je up to date en weet je waar en hoe je partners kunt vinden voor jouw kunstwerkopgave.  

Inschrijven kan via de website van congresbureau.